Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Afectacions de trànsit per Sant Joan i la Crema de la Bóta

Nota: els parquímetres de la zona blava de la vila quedaran tancats a partir de les 13h del 23 de juny i fins al 25 de juny. Durant aquests dies, la zona blava quedarà inactiva.

Amb motiu de les diferents activitats programades a la via pública en els pròxims dies, s'informa de les següents afectacions de trànsit:

23 de juny:

- Per celebració de l'arribada de la Flama del Canigó, es tallarà el trànsit de vehicles a la riera Bisbe Pol i riera Pare Fita, així com l’accés al port per la Riera entre les 20.30 i les 21.30 hores, aproximadament. Els vehicles que baixin per la B-511 en sentit mar seran desviats pel carrer Arxipreste Rigau cap a la zona industrial. La circulació en sentit muntanya des de la N-II, s'habilitarà per la zona industrial i el rial de Pau Costa fins a la zona del Pla dels Frares.

- Per celebració de la revetlla de Sant Joan, es tallarà el trànsit del vial de ponent del Port entre les 21.00 i les 06.00 hores, aproximadament. L’accés i sortida del pàrquing amb barrera del Port estarà habilitat i els vehicles que en facin ús podran entrar i sortir per l’accés de la N-II. També estarà tallat durant aquesta franja horària el carrer Can Nadal.

22, 23 i 24 de juny:

- Durant els dies de celebració de la Fira del Solstici, quedaran tallats al trànsit els lateral de la riera Pare Fita (tram comprés entre el carrer Arxipreste Rigau i carrer Santa Clara).

29 de juny:

- Per la celebració de la Crema de la Bóta, es tallarà al trànsit el tram de la riera Bisbe Pol comprès entre les rotondes de l’Olivar i del rial Sa Clavella entre les 21.30 i les 23.00 hores, aproximadament. La circulació dels vehicles que baixin per la B-511 sentit mar es desviarà pel carrer Arxipreste Rigau sentit zona industrial (els veïns podran baixar fins la rotonda de l’Olivar agafant el carrer Santa Clara sentit riera per accedir als seus habitatges). Per pujar en sentit muntanya des de la N-II es podrà fer per la zona industrial, i per la Riera desviant-se pel rial de Sa Clavella o pel rial Pau Costa fins a la zona del Pla dels Frares.

Publicat el 13 de juny de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^