Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Gran presència institucional en la primera edició del Maresmar

La trobada de vaixells històrics i centenaris Maresmar, celebrada aquest cap de setmana al Port d'Arenys, ha superat la seva primera edició amb nota i amb el suport no només de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i del Consell Comarcal, sinó també de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

Tant és així, que el vicepresident del govern Pere Aragonès, va presidir dissabte al matí l'acte de commemoració del centenari del pailebot 'Carlitos' a la plaça Lloveras. A l'acte també hi va assistir el secretari de Territori i Mobilitat, Ricard Font, a més del president del Consell Comarcal del Maresme, el president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, i d'altres alcaldes i regidors de la vila i la comarca i membres de l'organització del Maresmar.

Un cop inaugurada la planxa commemorativa, els assistents la comitiva es va dirigir al Port per visitar els estands de la fira i es va fer una visita al vaixell centenari 'Sirius'.

Pel que fa al diumenge, vam tenir novament una gran presència institucional, amb la visita de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyats també de diverses autoritats locals i comarcals. En aquesta ocasió, els parlaments de les autoritats es van fer a bord del 'Santa Eulàlia' el pailebot del Museu Marítim de Barcelona que enguany també celebra el centenari de la seva construcció.

A més, es va fer un petit homenatge a Manel Isnard, Fill Adoptiu d'Arenys de Mar i que durant molts anys va ser president de l'Associació d'Amics del Museu Marítim de Barcelona, així com a Lluís Mas, un dels impulsors de la indústria naval al Port d'Arenys.

El vicepresident Pere Aragonès amb electes del consistori  Reconeixement a Manel Isnard i al final de la visita de la presidenta de la Diputació i del Conseller de Territori

Publicat l'11 de juny de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^