Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Sant Zenon tindrà un concurs de creació de capgrossos

concurs capgrosJa queda pràcticament un mes perquè la vila celebri la Festa Major de Sant Zenon i una de les novetats que incorporarà el programa d'enguany serà un concurs de creació de capgrossos. Es tracta d'una iniciativa promoguda per l'Associació de Geganters d'Arenys de Mar que tindrà lloc 7 de juliol.

Tots els participants s’hauran d’inscriure amb anterioritat per poder participar-hi, ja que el dia del concurs s'haurà de portar el capgròs acabat per poder-lo presentar al jurat, que en farà la seva valoració. En aquest sentit, el jurat valorarà les creacions en funció del seu valor artístic, originalitat, identificació amb el poble, la presentació feta, i la vestimenta o elements que puguin complementar el capgròs.

Per facilitar el procés de creació, l'Associació de Geganters ha elaborat una petita guia per a la creació de capgrossos que podeu consultar clicant aquí.

Aquest concurs està destinat a tots els públics i edats, ja sigui en grup o individualment, i tots els concursants podran participar a la trobada de gegants que tindrà lloc el 8 de juliol.

Podeu consultar les bases del concurs aquí.

Les inscripcions per participar al concurs 'Fes el teu capgròs!' s'ha de fer abans del dia 30 de juny enviat un missatge a gegantsarenys@gmail.com.

Animeu-vos a participar i molta sort!

Publicat l'11 de juny de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^