Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament dedica el mes de maig a promoure la salut de les dones

L'Ajuntament d'Arenys de Mar dedica el mes de maig, des de ja fa alguns anys, a promoure accions encaminades a afavorir la salut de les dones. Partint d'aquesta premisa, i sumant-la a la campanya que aquest 2018 ha iniciat la Regidoria de Drets Civils per donar visibilitat a les dones tot l'any, aquest mes de maig s'ha programat tot un seguit de propostes que reforcen aquest compromís.

Així, durant tot el mes de maig es fa una campanya de recapta de productes d’higiene femenina per a dones en situació de vulnerabilitat econòmica. Es poden portar al despatx de la Regidoria de Drets Civils (davant l’Espai Jove) del C.C.Calisay, i els productes poden ser compreses, sabó íntim, tampons, copes menstruals, salva eslips, etc.

D'altra banda, tots els divendres de maig, es portarà a terme un taller d’autodefensa personal femenina a la Sala Polivalent del C.C.Calisay, en horari de 17.30 a  19.00 h. L'objectiu del taller és aprendre tècniques per reaccionar davant d'un intent d'agressió i aconseguir-ne escapar. El taller és gratuït i les places són limitades, i les inscripcions es poden fer des d'aquest formulari.

Un altre taller que s'ha programat pel maig, en aquest cas durant tots els dilluns, és un taller de ioga que també es farà a la Sala Polivalent del C.C.Calisay, però en horari de 15.15 a 16.15 h. Es tracta d'un taller per pal·liar els estats emocionals baixos, augmentar l’energia i donar claredat mental. Igualment és gratuït i cal omplir aquest formulari per inscriure-s'hi, ja que les places són limitades.

I una altra proposta dins del Mes de la Salut de les Dones, en aquest cas organitzada per la Regidoria de Gent Gran, és la conferència Un passeig per l’autoestima que tindrà lloc el 17 de maig, a les 7 de la tarda, a la Sala Noble del C.C.Calisay, i que va especialment adreçada a persones grans per adonar-nos del que ens passa, valorar-nos i potenciar el pensament positiu.

Publicat el 27 d'abril de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^