Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Viver d'Empreses programa un curs de màrqueting i vendes per a noves empreses

curs marqueting vendesEl Viver d'Empreses del Xifré té programat de cara a aquest mes de maig un curs específic per a empreses que inicien la seva trajectòria comercial.

Es tracta d'una activitat que té com a objectiu guiar en l'elaboració del pla de màrqueting adient i preparar l'actuació de vendes d'una forma coherent, senzilla i pràctica a empreses que tot just estan arrencant amb la seva activitat, o que se senten insegures en l'àmbit del màrqueting i les vendes.

El curs es desenvoluparà en dues sessions intensives, el 7 i el 14 de maig, en horari de 9.15 a 14.15 h, per sortir amb els coneixements indispensables per implementar i/o millorar aquestes dues particularitats del negoci, i que tan importants són per aconseguir l’èxit del projecte empresarial.

Ambdues àrees es treballen des d’una vessant molt pràctica i aplicada, partint dels coneixements teòrics necessaris i d'il·lustratius exemples per treballar-les des del rigor i el mètode per aconseguir finalment ser eficients comercialment.

Trobareu informació més detallada en aquest enllaç.

Podeu fer la vostra inscripció des d'aquest formulari, o bé trucant al 93.792.26.01

Publicat el 25 d'abril de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^