Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Manel Pou s'acomiada del càrrec de Defensor del Ciutadà

El Defensor del Ciutadà d'Arenys de Mar, Manel Pou, es va acomiadar del càrrec aquest dijous al vespre durant el transcurs del Ple municipal del mes d'abril, en el qual va presentar la memòria del servei corresponent al 2017. Pou tancava d'aquesta manera una etapa de 10 anys al capdavant d'un servei al qual hi ha dedicat tots els seus esforços per garantir que totes les persones que s'han adreçat a ell poguessin rebre la millor atenció i assessorament possible.

Malgrat que la figura del Defensor del Ciutadà es va crear per garantir que no es vulneressin els drets dels vilatans i vilatanes per part de l'Ajuntament, el cert és que Manel Pou ha atès consultes i situacions de veïns que sobrepassaven la competència municipal, sobretot en l'àmbit de l'atenció social. De fet, tots els grups municipals van manifestar el seu agraïment cap a la tasca desenvolupada i el valor humà que ha posat en cadascuna de les actuacions que ha portat a terme, sempre cercant la solució més justa i recomanant a l'Ajuntament com millorar els serveis que presta als vilatans.

Manel Pou té l'honor d'haver estat el primer Defensor del Ciutadà i s'acomiada després d'esgotar els dos mandats que una mateixa persona pot ocupar el càrrec, tal i com contempla el reglament del Defensor del Ciutadà. A mode de comiat, l'alcaldessa li va fer donació d'una almorratxa en nom de tot el consistori enmig de l'aplaudiment de tots els assistents a la Sala de Plens.

L'Ajuntament d'Arenys de Mar anunciarà en les pròximes setmanes la persona que li agafarà el relleu.

Publicat el 20 d'abril de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^