Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Primera sessió de treball del Consell d'Infants

El Consell d'Infants d'Arenys de Mar, que es va constituir el passat 16 de febrer, va celebrar aquest dimarts a la tarda la seva primera sessió de treball amb els 20 consellers que en formen part. Tots ells van mostrar en tot moment una actitud proactiva i amb moltes coses a dir.

Així, aquesta primera trobada va servir per decidir les pautes de funcionament del Consell i les tasques que es delegaven als consellers i conselleres infantils. Unes funcions que han de quedar recollides en el futur reglament del Consell d'Infants.

Altres qüestions que van sorgir va ser la recollida d´idees i propostes formulades a les aules i entitats infantils en relació als equipaments esportius, places i parcs de la vila, i es va debatre de quina manera el Consell d'Infants donarà a conèixer les seves accions a la vila.

La sessió de treball va finalitzar amb l'encàrrec de començar a treballar un logotip propi. En aquest sentit, cada grup-aula haurà de portar una proposta en la propera trobada del Consell d'Infants per tal de poder votar entre tots els consellers aquella que més agradi a la majoria.

Publicat el 14 de març de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^