Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys obté el distintiu de qualitat turística 'Biosphere'

biosphereArenys de Mar ha rebut aquest matí el distintiu “Compromís de sostenibilitat Turística Biosphere” per a quatre establiments. Es tracta de l'Oficina de Turisme, els Museus d'Arenys, l'Hotel Sa Voga i l'Hotel Vila Arenys.

El distintiu 'Biosphere Destination' és un certificat internacional que atorga l'Institut de Turisme Responsable, organisme vinculat a la UNESCO que alhora també és soci de l'Organització Mundial del Turisme (OMT) i del Global Sustainable Tourisme Council. El certificat reconeix la qualitat, la sostenibilitat ambiental i social d'Arenys de Mar com a destinacuió turística.  

biosphereEl distintiu 'Biosphere Destination' es basa en un sistema de certificació que, a més d'establir criteris de qualitat i medi ambient, inclou diversos requeriments de sostenibilitat. Entre altres, analitza la responsabilitat social, la conservació dels béns culturals, la satisfacció de les expectatives dels turistes sobre el destí i la millora de la qualitat de vida de la població.

El lliurament dels distintius ha tingut lloc a la Casa Llotja de Mar de Barcelona i per part de l'Ajuntament d'Arenys de Mar hi ha assistit el Regidor de Turisme, Jordi Muñiz, acompanyat de la tècnica de Turisme i la directora dels Museus d'Arenys.

Publicat el 13 de març de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^