Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Comencem a preparar la temporada de platges

llaurat platgesLa Regidoria de Medi Ambient ha comenįat a posar en marxa la temporada de platges aquesta setmana amb el llaurat de la sorra de les platges de la Picōrdia i del Cavaiķ, que realitza l'empresa concessionāria del servei de neteja i manteniment de les platges. Els treballs s'han centrat en llaurar estrictament les zones d'estada per al bany i les zones esportives d'ambdues platges. En el cas de la Musclera, el llaurat es farā més endavant quan la platja recuperi una amplada superior de sorra.

Aquesta és la primera intervenciķ de posta a punt de les platges de cara a la Setmana Santa. Durant el prōxim cap de setmana es procedirā a l'esplanaciķ de les sorres i, a partir del dilluns 12 de marį, ja s'instalˇlaran totes les passeres de la platja de la Picōrdia, així com les papereres i les illes de recollida selectiva de la Picōrdia, Cavaiķ i Musclera. Les passeres de la platja del Cavaiķ ja estan instalˇlades, ja que no s'han tret en tot l'any.

Coincidint amb Setmana Santa, entre el 19 de marį i el 2 d'abril el servei de neteja i manteniment de platges funcionarā a ple rendiment, talment com a la temporada alta d'estiu, amb freqüčncia diāria de neteja manual a les tres platges, a més de freqüčncia diāria de neteja mecānica de la Picōrdia i freqüčncia alterna de neteja mecānica del Cavaiķ i de la Musclera.

Publicat el 13 de marį de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^