Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Sancions per l'incompliment de l'Ordenança de tinença d'animals a partir del 12 de març

gossosL'Ajuntament va aprovar en sessió plenària del juliol del 2017 la modificació de l’Ordenança municipal reguladora de la tinença d'animals d'Arenys de Mar. Unes modificacions que van entrar en vigor a principis d'aquest 2018. És per això que en les darreres setmanes s'ha portar a terme una campanya informativa per donar a conèixer els principals canvis que contempla aquesta Ordenança.

Així, des del consistori es va editar un fulletó que es va repartir a totes les llars i es va informar dels canvis mitjançant el web municipal, les xarxes socials de l'Ajuntament, el butlletí municipal i Ràdio Arenys.

Ara, un cop completada la campanya informativa, l'Ajuntament informa que, a partir del 12 de març, es procedirà a sancionar aquelles persones que incompleixin l'Ordenança de tinença d'animals.

L'objectiu de l'Ordenança és millorar la convivència dels animals amb els vilatans, el respecte pel mobiliari públic i les façanes particulars, així com la millora del benestar dels animals i vetllar per mantenir la via pública neta de defecacions i orins.

Publicat el 2 de març de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^