Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Regidoria de Turisme fa difusió del patrimoni arquitectònic arenyenc

ruta guia arquitecturaL'Ajuntament d'Arenys de Mar està a punt d'editar un nou recurs turístic que s'afegirà al cada cop més ampli catàleg de publicacions disponible per a les persones que volen descobrir el patrimoni arenyenc i tot allò que la vila els ofereix en el seu temps de lleure.

En aquest cas es tracta d'un fulletó sobre el patrimoni arquitectònic de la vila que va més enllà dels edificis més habituals com podrien ser l'església, el Mercat, o l'antiga fàbrica Calisay, i també posa l'accent en d'altres edificacions més anònimes, però igualment interessants, que sovint aixequen la curiositat dels visitants. Malgrat que el fulletó no recull la totalitat dels edificis singulars de la vila, sí que pretén donar una visió general de l'arquitectura que hi ha present a Arenys de Mar.

Per donar a conèixer el nou fulletó, la Regidoria de Turisme ha programat de cara a l'11 de març una ruta guiada de presentació que ens portarà per alguns d'aquests edificis. La ruta anirà a càrrec de Vicente de la Fuente, historiador de l'art i autor dels continguts del fulletó. Tindrà una durada aproximada d'una hora i mitja i cal reservar plaça prèviament a l'Oficina de Turisme.

Publicat el 28 de febrer de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^